Stubb kokee islamisaation ja väestönvaihdon hienoksi asiaksi, kunhan se koskee vain vähäväkisten lähiöitä eikä eliittiä

Noudattaa Michael Antonin kuvaamaa liberaaliglobalistien juhlistamisparallaksia

Alexander Stubb on Kansallisen Kokoomuksen presidenttiehdokas vuoden 2024 presidentinvaalissa.

Nyt kun media kohisee salaliittoteoriaksi väittämästään väestönvaihdosta, on syytä syynätä kärkipoliitikkojemme kommentointia maamme väestökehityksestä vuosikymmenten varrelta, samoin suhteesta islamiin ja kristinuskoon.

Stubb on juhlistanut monikulttuurisuutta ja väestönvaihtoa vuosien varrella ahkerasti. Valtamediassa vaiettu, maininnalla ohitettu tokaisu iäkkäälle somalinaiselle Helsingin Punavuoren vastaanottokeskuksessa vuoden 2015 elokuussa hakee vertaistaan paljastavuudessaan.

Uusi Suomi raportoi tokaisusta tuoreeltaan ainoana valtamediaan lukeutuvana joukkotiedoitusvälineenä:

Stubb ja Orpo keskustelivat somalialaisen äidin kanssa. Tämä oli päässyt Suomeen kolmen pienen lapsensa kanssa. Lasten isä on yhä Turkissa.

”En tiedä, miten hyvin te voitte liikkua, mutta Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”, Stubb kertoi äidille tulkin välityksellä.

”Olen käynyt siellä ja kyllä tuntui ihan siltä, että olen kotona”, äiti vastasi hymyillen.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/maksoi-isisille-1000-hlo-nyt-tarjoaa-suklaata-stubbille/04da6c37-ed42-3fed-b791-b3cc637c9070

Stubb viittasi siihen, että Itäkeskuksessa on Puhoksessa somalien moskeija ja alueella sijaitsevaa kauppakeskus Itistä kansoittavat kantasuomalaisten ohella hyvin suurissa ja jatkuvasti kasvavissa määrin kehitysmaalaiset maahanmuuttajat, muslimit varsinkin.

Perussuomalaiset julkisti keväällä 2023 osana eduskuntavaalikampanjaansa verkossa Lähiöluvut -tietopalvelun, jonka data-aineisto todistaa vastaansanomattomasti väestönvaihdon olevan käynnissä Helsingin ja muiden maamme suurten kaupunkien lähiöissä, kuten Itäkeskuksessa.

Stubb siis ilakoi islamisaatiolla ja väestönvaihdolla jo 2015.

Stubb saattoi pääministerinä junailla vuoden 2015 muslimisiirtolaisvyöryn Ruotsistakehuskeli 2021 videolla, kuinka 35,000+ siirtolaisen päästäminen oli keskustapuolueen ja kokoomuksen hybridioperaatio Perussuomalaisten kannatuksen romahduttamiseksi

Hommaforum -nimisellä internet-keskusteluforumilla kirjoittaa anonymiteetin suojassa myös vaikutusvaltaisia ja maamme johtaviin piireihin kontakteja omaavia henkilöitä.

Eräillä heistä on ilmeisesti sisäpiirin tietoa Stubbin toiminnasta pääministerikaudellaan 2014-2015.

Näin Hommaforumilla kirjoitetaan Presidentinvaalit 2024 –keskusteluketjussa Stubbin yllättävän paljastavista syksyn 2015 islamilaiseen siirtolaisvyöryyn liittyvistä kommenteista Yleisradion Politiikka-Suomi -televisiodokumenttisarjassa, joka esitettiin syksyllä 2021:

Katsotaan ensin minkälainen on Cai-Göran Alexander Stubb: Hänessähän ei ole rahtuakaan kansallismielisyyttä. Pidän varsin uskottavina väitteitä, joiden mukaan Stubb olisi suhteitaan käyttäen järjestellyt vuoden 2015 pakolaisvyöryn Suomeen. Ainakin jälkikäteen hän naureskeli haastattelussa siihen tyyliin että kyseessä oli ilmeisesti hänen mielestään hyväkin kepponen.

Lainaus käyttäjältä: Nikolas – 26.05.2023, 14:00:11

Stubbin sanat juuri niin kuin videolta ne kuulin:

Lainaus

Ja mitä me tehtiin hallituksessa 2015 kun otettiin Perussuomalaiset mukaan, ja silloin se filosofia oli lähinnä se että ”Hei nyt halataan Perussuomalaiset kuoliaaksi!” Ja niinhän siinä alussa kävi. Eli Perussuomalaiset tuli hallitukseen kolmella lupauksella, joista yksi oli ”Ei talouskuria”, ”Ei rahaa Kreikalle” ja ”Ei maahanmuuttoa”. No, sinä kesänä, tiukka talousohjelma, Kreikan kolmas paketti, ja sitten historian anomalian takia (naurahtaa) suurin turvapaikkakriisi sitten toisen maailmansodan (yhä hilpeästi hymyillen), ja heidän kannatuksensa puolittui sen kesän aikana kahdeksastatoista yhdeksään, ja me aateltiin että se oli nyt tässä. (vakavammalla naamalla) Mutta tuota sitten toisin kävi.

https://areena.yle.fi/1-50396444  kohdasta 46 min 30 s eteenpäin.

Stubbin ”historian anomalia” taisi olla niin kuin järjestetty juttu. Nopeat julkisen liikenteen kuljetukset Ruotsin puolella ja sitten Haaparannasta pölähti Tornioon muslimiukkoja kymmeniä tuhansia.

Toinen keskustelija kommentoi siihen, että kyseinen ”historian anomalia” onkin suunniteltu juttu; hänen tuntemansa yleensä luotettavan lähteen mukaan kulisseissa olisi toukokuussa 2015 sovittu Suomen ottavan Ruotsista tulevia turvapaikanhakijoita massoittain vastaan. Stubb toimi toimitusministeristön pääministerinä tuolloin ja johti Kokoomuksen puheenjohtajana puolueen osallistumista hallitusneuvotteluihin Keskustapuolueen ja Perussuomalaisten kanssa.

Stubb olisi siis sopinut Ruotsin hallituksen kanssa siitä, että Ruotsi lähettää suuren osan maahan tulleista siirtolaisista Suomeen, joka ottaa ne vastaan vastoin Perussuomalaisten tahtoa, jolloin puolueen äänestäjät hylkäävät puolueen, koska se ei pystynyt estämään ennätysmäistä maahantulovyöryä.

Mestaroi Trumpia tämän Ruotsin tilannetta koskevista lausunnoista ja kehui maan maasta taivaisiin

Yhdysvaltain tuolloinen presidentti Donald Trump otti helmikuussa 2017 puheessa kantaa Ruotsin yhteiskunnalliseen tilanteeseen ja turvallisuuteen huomioiden kehitysmaalaisten massamaahanmuuton turmiollisen vaikutuksen kansankodin turvallisuuteen.

Alexander Stubb puuttui puheeseen Twitterissä kyseenalaistaen Trumpin sanoman.

Stubb tweettasi seuraavasti:

Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.— Alexander Stubb (@alexstubb) 19. helmikuuta 2017

Ruotsi oli jo tuolloin huonolla tiellä, ja nyt voidaan sanoa, että tuo tweetti ei vanhentunut hyvin. Trump ja Ruotsin kehityksestä kymmenen vuotta sitten blogissaan varoittanut Jussi Halla-aho olivat oikeassa, Stubb ja muut globalistit väestönvaihtajat väärässä.

Stubb tweettasi kesällä 2015, että ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.”

Syksyllä sitten luonnehti Itäkeskusta pikku-Somaliaksi. Monikulttuurisuus on Stubbille kehitysmaalaistumista ja islamilaista monokulttuuria.

Kansallisen” Kokoomuksen presidenttiehdokas on siis leukofobinen islamofiili, joka iloitsee islamin vallatessa maamme lähiöitä ja niiden ghettoutuessa ja muuttuessa kolmannen maailman kaltaisiksi.

Siten Stubb on kristofobi, ja leukofobi eli valkoisen kantaeurooppalaisen väestön vihaaja, joka ei isänmaallisia arvoja edusta.